Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KRIGSMAKT - tanka

 

Herrar leker krig

kamouflageklädda

utan samveten

tror på maktens livskamrat

med Napoleonkomplex




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-11 17:04



Bookmark and Share


  aol
Stark sann skrift,
2014-09-14

    Dan Myrbeck
Undrar om mänskligheten någonsin kommer att få total fred?
2014-09-12

  KattenKin VIP
Jag kan inte reglerna för tanka, har aldrig skrivit någon själv, men dessa rader tycker jag om.

Ska läsa på...
2014-09-11

  Lars Hedlin
Bra stark och sann!
2014-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP