Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POESI TILL DIG

 

Min penna

glöder

av lust

 

att skriva

poesi

till dig

 

låta orden

komma

rikt

 

rista dem

på hudens

karta

 

invadera

ditt vidöppna

hjärta

 

pränta

ode

i eldskrift




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-09-12 14:29



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så vackert!
2014-09-13

  Petter Wingren
Rista dem på hudens karta, snyggt. Rytmen i den här dikten i kombination med innehållet får mig att associera till Eddan eller inskriptioner på runstenar.
2014-09-13

    ej medlem längre
Åh, så ljuvliga ord.
2014-09-13

  bittemi VIP
Så fint!
2014-09-13

    ej medlem längre
Du skriver jättefin poesi..
2014-09-13

  stig wikman
Ja , Elisabeth .
Du invaderade mig
med denna fina poesi.

KRAM.
2014-09-13

  Ponkla
Jättefint skrivet!
2014-09-13

  Angel of love
Du skriver med sån känsla.
Vackert.
2014-09-12

    Dan Myrbeck
Fint skrivet!
2014-09-12

  Lars Hedlin
Underbart ;)
2014-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP