Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ovanlig torsdag idag

Sparvvinge gav mig
en underbar stund
i bastun
Som vi eldade på!
Det gick mycket anständigt
poetiskt och sensuellt...

Im not a working man
Im a lazy man
Enjoying my free time
as I wish and feel
for the moment

Sitter här vid Mälarhavets
strand medan en man
fridfullt simmar i det
spegelblanka artongradiga
vattnet
Annars promenerande
pensionärer barnvagnar
och joggande unga skönheter
Ute där borta på Rävudden
gulnar nu träden

En arabisk burksamlande
gentleman
med stalinmustasch
klättrar uppfäör Badberget
Sökande några rester av gårdagens
firande av sensommarn

Allt är så lugnt och stilla
och meditativt här
vid vattnet




Fri vers av claes fredelius
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-11 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius