Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske

Jag älskar dig - kanske
Åtminstone lite grand igår.
Runt klockan sju och halv åtta, sådär.
Då log du så rart och sa att jag var begåvad.
(så klartänkt av dig och så sant)
Så, därför och just då älskade jag dig!
I alla fall en liten stund.
Tror jag....
Men, kärleken kan växa...
Fyll mig med tankar om hur fantastisk
jag är, så kommer jag troligen att
älska dig i evighet..




Fri vers av Stardust VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-11 16:58



Bookmark and Share


  aol
Underbart skaldat vännen,
2014-09-14

  Lars Hedlin
Gillar denna både i utförande och ton! Bokmärker .)
2014-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP