Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild presis nytagen!


Hej där!

Hej där

Jag sitter just Nu Här

Tanken den far

 

Vad tror du jag tänker på?




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 354 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-09-11 17:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intressant fråga - och svaren! Du tar nog en liten minipaus :)
2014-09-12

  Anna Nickolausson
att du njuter av tanken på att nu e det helg
2014-09-12

  ULJO
Kanske på den bistra framtiden som blir som man gör den till
2014-09-12

  Angel of love
Ja hoppas på festen ;)
2014-09-12

    Dan Myrbeck
Hur spännande de ska bli att läsa
mina fantastiska texter!
2014-09-12

  Connie
Definitivt en längtansfull blick. Den är förhandstitten på livets kommande attraktioner ;)
2014-09-12

    ej medlem längre
Hm, du ser verkligen ut som att det är tur att ingen hör vad jag tänker :-)

Annars så håller jag med purpurea


2014-09-12

    ej medlem längre
Äntligen fredag!:)
2014-09-12

  Fem hjärtan VIP
På en kopp kaffe..:)
2014-09-12

  Magica VIP
Intressant experiment.
Jag tror det är svårt att veta vad någon tänker på bara utifrån en bild och att någon ler, det behöver ju inte betyda att personen har positiva tankar bara för det, jag tänker lite på tavlan Mona Lisas leende.
2014-09-12

  Carina Bendix
Jag tror du tänker på en kvinna med silkesmjuk hud och ögon fulla av kärlek, som har värme i sitt hjärta och i sin själ. Som du vill tillbringa natten med. ;)
2014-09-11

  anits VIP
På den eller dom som står nära ditt hjärta!
2014-09-11

    ej medlem längre
Tror du längtar till fredag, du har en längtan i blicken.
2014-09-11

    ej medlem längre
Tror du längtar till fredag, du har en längtan i blicken.
2014-09-11

  Ingrid Trolle
Det tror jag
att jag ser.
Du vill ha en
kram
2014-09-11

  Teresia Ridell
Hrm..det är frågan.. Vad är svaret ?;)
2014-09-11

  Maj-Lis VIP
På den du bär i ditt hjärta
2014-09-11

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det skulle vara trevligt att veta...en ny dikt kanske...
2014-09-11

  bumerang
Att du skulle vilja samla alla
Poetvänner och ha en glädjefest
Natten lång.
2014-09-11

    ej medlem längre
Något fint som får dig att le så där...
2014-09-11

    ADI Nehlin
på din käresta gissar jag :-)
2014-09-11

  louisegirl
Värme, kärlek och fina vänner ;)
2014-09-11

    Erika H
Ett här och ett nu.
Värme och vänner.
Och mjuka kramar????
2014-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin