Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Textilier

Trådlöst, utan en tråd på kroppen förför du mig.
Sammet och silke väver du runt min kropp
Väver bonader av trånader
Bestiger mig med din text
som du bokstaverar, tränger
hårt och djupt in i mig
Du fyller mig
Jag omsluter dig
pulserar
till svar




Fri vers (Prosapoesi) av prima donna
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-12 00:02



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart i känsla!
2014-09-14
  > Nästa text
< Föregående

prima donna