Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schhh..


säg inte till någon
då dina vingar
vuxit ut

säg inte till någon
när du prövat dem
i smyg

säg inte till någon
deras vida
bredd

säg inte till någon
hur det känns
när du lättar

säg inte till någon
bara flyg
flyg

flyg






Fri vers (Fri form) av glasa VIP
Läst 552 gånger och applåderad av 22 personer
Utvald text
Publicerad 2014-09-12 13:12



Bookmark and Share


  Ulf Folke Folkesson
Det känns i både tjälen och hjärtat
2014-11-02

  Ola Rydberg
Mkt vackert själfullt

2014-11-01

  Ylvak VIP
Flyg med lätta vingar. Vackert!
2014-10-31

  axveronika
hela dikten lättar och flyger iväg
2014-10-30

  genni VIP
Åh vad fint, gillar mycket!
2014-09-14

  Lars Hedlin
Up and away! :)
2014-09-12

  Quasimodo
Den här texten ger lättnad i en viktlös känsla. pirrande högt!
2014-09-12
  > Nästa text
< Föregående

glasa VIP