Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inredare

Du bäddar in mig i siden
och lakansvävda drömmar
Inreder mig i dina färger

På natten vaggar Du mig
i ditt trolltygstäcke
Draperar mig
i dina kroppsmålningar

















Fri vers av prima donna
Läst 157 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-13 20:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt skriftat!
2014-09-14
  > Nästa text
< Föregående

prima donna