Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utsikt från mitt fönster



Cafégardinen stänger ute
min grannes trädgård.

Trädtopparnas mörka siluetter
träder fram i morgonljuset.

En himmelsvid utsikt.




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-09-13 05:34



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Du målar en vacker bild med dina ord!
2014-09-26

    ej medlem längre
Vacker utsikt!
2014-09-20

    Annika J
Fin reflektion!Nytt perspektiv på det vanliga!
2014-09-13

  Palett
Fint fångat !
2014-09-13

  anits VIP
Så fint och målande skrivet
om morgonljuset!
2014-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP