Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden är från Google!


Utsikt för nyfiken!

 

Utsikt för nyfiken

Spindel så vaket ser

 

Trippar lätt och nätt

På nyspunnen tråd

 

Tålmodigt väntandes

Snart näring den får

 

Rullar sedan in i silkes paket

Godare än en söndagsstek

 

För spindeln

Ja så klart!




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 264 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-09-13 12:14



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skrivet om en annorlunda nyfikenhet!
2014-09-17

    Dan Myrbeck
Hoppas man som nätpoet
hinner publicera flera byte,
inte blir spindelns byte!
2014-09-15

  bittemi VIP
En riktigt härlig text som kan förstås på mer än ett sätt
2014-09-15

    Birgersdotter VIP
Annorlunda vinkel.Härlig
2014-09-14

  Fem hjärtan VIP
Härlig text!
2014-09-14

    ej medlem längre
En annorlunda men fin syn på nyfikenhet:)
2014-09-14

  Connie
Himla bra det där! Lagarna är som spindelns nät: om något litet ramlar i så fastnar det. Men stora saker bryter igenom och försvinner.
2014-09-14

  ULJO
En text med många infallsvinklar, väl skaldat här
2014-09-13

  KattenKin VIP
Lite barnbokstext här, vilket jag gillar.
2014-09-13

  Junia VIP
det finns djup i denna text och ändå när man läser den så enkel. Bra skrivet.
2014-09-13

  Maj-Lis VIP
Alla har sina knep
2014-09-13

  Ingrid Trolle
Wow så bra!
Jag ser det
dubbla budskapet
2014-09-13

    ej medlem längre
Mysrys!
2014-09-13

  Angel of love
Mysig text ;)
2014-09-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämt om hungrig spindel!
2014-09-13

  Palett
Trevlig iakttagelse !
2014-09-13

  louisegirl
Ja det är fascinerande att iaktta dom..;)
Fint skrivet här vännen!
2014-09-13

  Teresia Ridell
Usch jag bara avskyr spindlar ! Men din text är likaväl läcker !
2014-09-13

    Erika H
*ler*
Spindlar finns överallt. Livnär sig av väntans byte. Vet hur man sitter stilla och iakttar. Jag föredrar söndagssteken!
2014-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin