Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himlakroppar


tänd mina stjärnor
längtan ropar
högre än vinden
vinden viskar

hör min längtan

din kropp
min planet

Du




Fri vers (Prosapoesi) av prima donna
Läst 157 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-14 00:04



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
en sol som du, behöver många planeter i sitt hägn

allt kretsar kring dig
2014-09-23

  Lars Hedlin
Mycket fint!
2014-09-14
  > Nästa text
< Föregående

prima donna