Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Var är alla människor?

 

nu har jag suttit här i fyra timmar

det är bara en som stannat

kommit och tittat

om det är något

som passar att köpa

på vårt loppis

 

visst dom köpte något

men inte av mig

det är trögt

att försöka sälja något

 

jag ska försöka hålla ut

tills klockan blir sex

kanske blir jag av med något

jag släpat med mig hit

 

det är en ny dag

i morgon

det är valdag

kanske några fler

som är ute och går

stannar till

köper åtminstone

någonting av mig

 

det har alltid sagts

att folket här i byn

är tröga

 

vad det än gäller

en konsert i kyrkan

som ofta är gratis

så är dom flesta besökare

någon annanstans ifrån

 

det är bara att vänta

och hoppas

att få sälja något

en tia skulle vara välkommet

gärna lite mer

 

anits 13 september 2014




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-09-14 09:22



Bookmark and Share


  Vici
Bra fråga!

Jag är här nu...
Men var är jag annars egentligen...?

GE dig aldrig kära Anits!

Kram
Vici
2014-09-20

  ResenärGenomLivet VIP
Det går inte alltid som man vill, men man får inte ge upp...och visst kan folk vara tröga ibland...(Älskar ditt foto, det är helt underbart)
2014-09-18

    Dan Myrbeck
Hoppas de gick bättre sedan!
2014-09-15

    Birgersdotter VIP
Hoppas du får sälja någonting-synd annars med tanke på vilket fö rjobb det brukar vara
2014-09-15

  Eva Helene VIP
Kan bara hoppas att det blev något resultat av mödan! Ett barnbarn köpte ett diadem med en stor sammetsros på för 10 kronor på loppis när hon var hos mig i somras. Det använder hon så gott som dagligen sedan dess och är världens sötaste. :)
2014-09-15

  ULJO
Ja det har sina sidor det här med loppis. Sommaren verkar väl vara en bättre tid för sådan verksamhet. Dock en trevlig och läsvärd text
2014-09-14

  Anya VIP
Jaa loppisar är svåra. hoppas du fick sälja nått.
2014-09-14

  Fem hjärtan VIP
Att sälja på loppis brukar vara svårt..! Fint skrivet!
2014-09-14

  Bibbi VIP
En som hoppas på det bästa till slut...
2014-09-14

  Lars Hedlin
JA ibland blir det just så...hade en loppis där det bara var någon enstaka person..
2014-09-14

  Larz Gustafsson VIP
Troligen är vädret för fint.
Vi märker av det där på Erikshjälpen också.
Folk får annat för sig om det är soligt och varmt.
2014-09-14

    ej medlem längre
Ja, Stina man få ibland nöja sig med lite! Lycka till! Birger
2014-09-14

  aol
Har provat med loppis rätt kul var det ,
2014-09-14
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP