Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MAGISKA FINGRAR

 

Vill du

göra

konster

med mig?

 

tända mig

likt

en brinnande

fackla

 

lysande

famnad

av nattens

sammet

 

när du

öppnar

mitt

reglade skrin

 

låter

vita duvor

lyfta

mot skyn

 

 

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-09-14 18:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Poesi av guld.
2014-09-15

  Lars Hedlin
Hetta och sensualism i hög värme ;)
2014-09-15

  Valter Örn VIP
Sensuellt och vackert. Ser den som en animerad video i färg!
2014-09-15

  Petter Wingren
Bra flöde i text och rytm in emot vingburen befrielse
2014-09-15

  KattenKin VIP
Sammetslena rader, vackra så det förslår, tycker särskilt mycket om "... reglade skrin". Sista versen tar verkligen av och lyfter, ljuvligt.
2014-09-15

    ej medlem längre
Underbart fint skrivet..
2014-09-15

  Lehva VIP
Vilken sensuell och kärleksfull text. Mycket vacker.
2014-09-15

  M M Mannheim VIP
Mycket fin stämning i dina ord.
2014-09-14

  Angel of love
Så magiskt vackert.
2014-09-14

  Peter Olausson VIP
vacker magi, med vita duvor och allt
2014-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP