Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natt gråter jag för dig

I natt gråter jag för dig igen

Du vandrar stilla runt i rummet
Ser dig omkring som om allt var nytt
Jag ligger i sängen med ögonen insjunkna i kraniet
Du darrar och gråter
Men jag kan inte förmå mig att reagera, min kropp lyssnar inte längre
Som fastkedjad med kätting i sängen ligger jag orörlig
Du skriker på mig och kastar din favorit bok på mig
Jag skrattar och citerar några rader

I natt gråter jag för dig igen

Jag ligger i badkaret med vatten upp till kanten
En äcklig rödaktig färg
Du står ännu en gång och skriker
Även om din andedräkt stinker av sprit så vet jag din oro
Oförmögen till tal skrattar jag bara tillbaka
Dina ord blir som ett distant radiobrus och jag domnar bort
Du lägger dig i dörröppningen och ger upp

I natt gråter jag för dig

Vi ligger i våran trasiga 120 madrass från ikea
Jag kan inte förmå mig att släppa taget om dig
För i natt gråter jag för dig
Och du hatar mig med all din kärlek
Jag faller för dig återigen och allt är glömt
För om vi ska vara ärliga kommer vi ändå inte komma ihåg det imorgon
Hjärtat förlåt.




Fri vers av Imperial
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-15 02:08



Bookmark and Share


  linpe
helt besatt!! så bra du är
2014-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Imperial
Imperial