Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Första strofen inspirerad av Shakespeares Som ni behagar


FÖRRÄN JAG ÄLSKADE

 

Knappt

såg jag

honom

förrän

jag älskade

 

min

spegelbild

och like

i kärlek

som i sorg

 

aningslös

gick jag

förbi

utan

att förstå

 

lät

tiden rinna

som sand

mellan

fingrarna

 

tills jag

insåg

att kärlek

sökt mig

i sanning

 

och jag vände om




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 29 personer
Utvald text
Publicerad 2014-09-15 18:07



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Vacker och insiktsfull!
2016-05-03

  Gisela Nordell
så fin, tack för denna!
2016-05-01

  Trädskugga
En underbar dikt om att livet inte går på ett snöre alltid, utan allt som oftast får vända om och göra rätt igen.
2016-01-06

    septemberdröm
dina ord träffade mig rakt i hjärtat.
så vackert du skriver. tack!
2015-01-31

  Oscar E Quinn
Fint..
2014-09-22

  bittemi VIP
En mycket fin text
2014-09-16

    Dan Myrbeck
Mycket bra!!
2014-09-16

  Lars Hedlin
Så vackert .)
2014-09-16

    ej medlem längre
Som vanligt, väldigt fint skrivet..
2014-09-16

  Angel of love
Väldigt fint skrivet.
2014-09-16

  Eliza-69
Fint
2014-09-15

  KattenKin VIP
Klassiskt vackert och ändå mycket personligt, jag blir överförtjust!
2014-09-15

    ej medlem längre
Dina vackra ord förtrollar.
2014-09-15

  Tobias Haglund
Vackert i en rik text!
2014-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP