Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖR ALLTINGS SKULL

 

I din

värld

ska jag

stanna

 

följa

drömmars

väg

mot mig

 

trösta

stilla sorg

för alltings

skull

 

jämna

marken

där

du går

 

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-09-16 17:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket vackert :)
2014-09-18

  bittemi VIP
Skön poesi skriver du!
2014-09-17

  stig wikman
MYCKET
VACKER POESI.

I LOVE THAT. ( and you )

KRAM.
2014-09-16

    ej medlem längre
Underbart fint..
2014-09-16

  KattenKin VIP
Vilken kärlek, vilken lyckoper som får den!
2014-09-16

    ej medlem längre
Dina ord berör känslorna inom.
2014-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP