Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitter här vid Mälarhavets strand

medan en äldre man
fridfullt simmar
i artongradigt vatten
Sitter i timmar
Före skymningen och natten
Med promenerande gamlingar
joggande anorektiker bar5nvagnar

På Nobels udde gulnar träden
Någon samlar burk från gårdagen
Solen sjunker som en apelsin
Jag fyller ännu ett glas vin

En vacker flicka går förbi...




Fri vers av claes fredelius
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-16 07:58



Bookmark and Share


  mare VIP
Du målar
en talande
fin bild
ur livet
2014-09-18
  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius