Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bluff

Var det allt bluff

Jag tillbringade hela mitt liv
Jag kämpade hårt för att
Få allt som
Jag trodde kommer att göra mig glad
Jag har jobb och pengar
Jag har dyrbara saker
Jag har vänner och familj
Jag är frisk och vacker
Ändå känner jag mig ensam och olycklig
Något jag saknar i
Min själ och hjärta
Jag undrar vad är det
Är Gud, vad jag saknar i mitt liv

Was it all bluff
I spent whole of my life
I struggled hard to
Get everything which
I thought will make me happy
I have job and money
I have precious things
I have friends and family
I am healthy and beautiful
Still i feel lonely and unhappy
Something i miss in
My soul and heart
I wonder what is that
Is God, what i miss in my life




Bunden vers av Sajid Khan
Läst 267 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-09-16 20:28



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tycker om den varsamma tonen i denna starka existesiella text
2014-09-18

  anits VIP
Berörande och mycket starkt skrivet!
2014-09-17

    Elisabeth Nilsson VIP
En text som lever i sin sårbarhet, trots världslig rikedom. Mycket berörande!
2014-09-17

  Bibbi VIP
"Du o Gud har skapat mig till Dig och mitt hjärta är oroligt till dess det finner sin vila i Dig!"
Kyrkofadern Augustinus 300 talet
2014-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Sajid Khan