Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bokstavslek


Vaja con diós

Vajan vajert vargen värjer
Smygtass snålevattnet sväljer
luttrad lyssnar lismar lurar
kloka korpens kunskap klurar

Dödsdemoners dunkeldans
stirrar svulten stinkarsvans
ylar ymnig ynkedom
filar fuletassen from

Hunger hindrar hasefot
bytet bidar bistert blot
undgår ulvens undertag
döden, dregelpälsens dag





Fri vers av prima donna
Läst 168 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-16 21:55



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra ordföljd i denna!
2014-09-18
  > Nästa text
< Föregående

prima donna