Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hittebarn

Glöm allt du glömde
Juni kommer med stulna dagar
jag är ditt hittebarn

Du lärde mig att jorden snurrar runt sitt eget huvud

Jag stod med knutna händer på trottoaren
Och bad dig att bära mig hem






Fri vers av katapult93
Läst 219 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-09-17 02:14



Bookmark and Share


  cilax VIP
fin
2014-10-06
  > Nästa text
< Föregående

katapult93
katapult93