Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såga i sågspån

bedövningen har lagt sig
och jag minns bara ett sprakande glitter

jag gråter med narkomaner i kyrkor
mörkerkriget är förlorat säger dem
du kan bli fri om du vill

mitt trasiga leende
och hur jag sågar i sågspån
letar efter mig själv i himlen
men hittar inte dit

















Fri vers av katapult93
Läst 234 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-20 15:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

katapult93
katapult93