Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röda Pall Mall

röker cigg med min mamma
röda pall mall
hon pratar om ett land där tiden står still

i köket smygs det med pillerburkar
och jag hör varenda detalj

jag är ett barn igen
man vaggar mig med våld
och river mina luftslott

en askpelare balanserar mellan mammas smala fingrar
hon ler som i slow motion
med pupiller som nålar

och jag ler tillbaka
men inuti finns ett hål
som ingenting kan fylla


tjock dammig luft som står still i solsken

du kommer att dö såhär mamma
en dag kommer du att dö
och jag kommer att sprida
ditt stoft över marken

men idag lämnar jag dig här
ensam i ditt stilla töcken






Fri vers av katapult93
Läst 280 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-11-10 19:26



Bookmark and Share


  Mats Edin VIP
Starka strofer
2018-09-17

  Respons VIP
Väldigt berörande dikt!
2014-11-10
  > Nästa text
< Föregående

katapult93
katapult93