Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mörkret är alla du

Jag är ett svartmålat måndagsexemplar
Jag skiner av mörker

Väl ute ur mitt kemiska töcken
Rycker jag slangarna ur mina vener
Går osårbar genom akutintaget


dansar boogie sista gången nu
Kysser alla jag träffar
I mörkret är alla du
















Fri vers av katapult93
Läst 218 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-10-06 00:41



Bookmark and Share


  cilax VIP
snyggelisnyggt
2014-10-06
  > Nästa text
< Föregående

katapult93
katapult93