Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lider av trötthetssyndrom. Därav denna text! Som är knäpp, men bara kom.


GE MIG ETT NYTT LIV

 

Ett liv

lever

jag

 

finns det

flera

på kontot?

 

koden

är

bortglömd

 

söker

hjälpsam

hacker

 

snille

eller

dumbom

 

några års

ränta

blir betalning

 

jag

är ingen

matematiker

 

någon annan

får lösa

ekvationen

 

bara jag får ett nytt liv

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-09-17 16:41



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark i nuet ett rop en känsla!
2014-09-18

  Angel of love
Ett vackert rop på lite hjälp i den mörka vardagen.
2014-09-18

  Lehva VIP
Häftig text.
Jag är matematiker men ett nytt liv kan jag nog inte fixa åt dig.
Tyvärr:-)
2014-09-17

    ej medlem längre
Ord som ropar på någon eller någonting..
2014-09-17

  KattenKin VIP
Skön stil på din önskan, himla bra skrivet!
2014-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP