Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är vackra

Blicken penetrerar
tjusar mig

Kroppen villhahård
berusar mig

Uppfyllande
Upplyftande

Söker mig i dig
Finner dig i mig
och våra pulsars bultande

Tapeterna har ingen färg
Men stumfilmen brusar av ljud

Blundar jag känner jag doften
Av hungriga läppar

Och att vi är vackra tillsammans
du och jag




Fri vers (Prosapoesi) av prima donna
Läst 146 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-20 15:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Sån underbar känsla förevigad
2014-09-21

  TrollTörnTrappan VIP
Konkret förvillande - vem i vem - "villhahård" var härligaste ordet!!!
2014-09-20

    ej medlem längre
Så fin text!
2014-09-20
  > Nästa text
< Föregående

prima donna