Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordfälla

Man kan höra
mellan raderna
gnissel
att känna tvång
att rimma
kan va' ett sånt
gissel

Så mycket energi
som jag har lagt
bara för att få
det här sagt

Men nu är det
iallafall gjort
nu lämnar jag
det här fort
det vill säga
så fort
jag bara kan
(vankar av och an)
jag kan ändå inte
sitta still
då kan jag lika gärna
skriva några rader till






Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 228 gånger
Publicerad 2014-09-20 16:20



Bookmark and Share


  Elisabeth H
Haha. Bra där.
2014-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP