Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BORT FRÅN DIG

 

Av luft

buren

flyger jag

bort

från dig

 

men hjärtat

värmer sig

mot ditt

sjunger

kärlekssång

 

och själen

förenas

med din

i symbios

och tankesprång

 

när jag reser bort från dig

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-09-21 14:03



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Fint om att höra samman även i frånvaro.
2014-09-29

  Marita Ohlquist VIP
Man kan vara lite på avstånd och ändå känna sig nära varandra.
2014-09-28

  Lars Hedlin
Stark med lite längtan i mellan raderna!
2014-09-22

    ej medlem längre
Den är fin denna..
2014-09-22

  bittemi VIP
Kärlek på avstånd kan också vara nära. Fint skrivet
2014-09-22

  Ponkla
Mycket bra skrivet!
2014-09-21

  Lehva VIP
Kärlek på distans. Absolut möjligt:-).
Vackert skrivet.
2014-09-21

  Tobias Haglund
Fint och lite melankoliskt.
2014-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP