Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bilden är min och får inte kopieras eller användas av någon annan


Sexrubrik

Behöver
bara
ytligt
din kropp
din mun
och tunga

Just
här
och nu

Om
kärlek
behöver
du
inte sjunga

vill
bara
kroppslek

din hårda kropp
och du





Fri vers av prima donna
Läst 207 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-09-20 18:23



Bookmark and Share


    prima donna
Oftast behövs kärlek och amour
Sexet skänker till livet glamour (?)
Till detta jag tilläger en stor dos humor
:)
2014-09-23

  S.A.I. Steve Lando VIP
ibland behövs kärlek, älskog, samt amour

ibland behövs sex, kroppar, och knull

inget utesluter det andra, allt bör du få, av var du vill, när du vill, hur ofta du vill

det är sann kärlek att låta kvinnans lustor vara fria, fria att lusta som hon vill

2014-09-23

  Lars Hedlin
Ibland så är det just bara det man behöver
2014-09-21

    ej medlem längre
Längtansfull och vacker!
2014-09-20
  > Nästa text
< Föregående

prima donna