Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något

Har berört
detta tema tidigare
att det saknas en vision
om samhället
som människor kan
ställa upp på

Det handlar inte om bidrag
infrastruktur
vård och omsorg

Det handlar
om inkludering
och något att tro på




Fri vers av AA VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-21 01:08



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Människor behöver förebilder !
2014-09-21
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP