Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara min

Jag tjuvlyssnar när
morgonen andas stolthet
och vattnet vädjar
till vinden:
"stå still,
är du snäll
stå still
bara en liten stund till"

Jag tjuvtittar när
solen bryter sig in
I jordens omskurna skinn
Och jag känner mig som
medbrottsling
men
den här dagen
den är
bara min






Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-09-21 12:05



Bookmark and Share


    lory
Preliepa idila ... Savrsenstvo
2015-08-31

    ej medlem längre
Så fin så fin
2014-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP