Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågor

Vågorna är havets andetag.
Efter miltals vandring
över vattenvidderna
lägger de sig med en suck
till ro mot sanden
och kanar sövda tillbaka ut
i sin moders öppna famn.

Dessa evighetens ekon,
obändiga som livet självt,
rullar ständigt in mot stranden,
i en berättelse utan slut.
Lyssna på vad de har att säga
om sjunkande skepp
och avlägsna kontinenter.
Men vet, att ditt hjärta
rymmer ett ännu större hav.




Fri vers av Nitram P
Läst 167 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-21 20:38



Bookmark and Share


  walborg
Dina ord skapar en stämning som jag själv upplever vid stranden till havet som omsluter hela världen
2014-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P