Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buchenwald

Likt hopräfsade lövhögar
ligger kropparna huller om buller,
var och en ensam och övergiven
av Gud och människa.
Tystnaden från alla stillnade hjärtan
avbruten av mullrande schaktmaskiner.
Brustna blickar som fastnat
vid evighetens horisont.
Jag söker förgäves den fråga
på vilken detta är ett svar.




Fri vers av Nitram P
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-21 22:10



Bookmark and Share


  walborg
Tack för en så välformulerad fråga
2014-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P