Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Gud

Gud ! varför du gjorde mig så enkelt
Med mycket tålamod och tolerans
Goda människor inte förstår mig
Lämnar mig ensam mitt i vägen
De smarta omger mig
Skapar problem för mig
Snälla Gud gör mitt liv stabilt
Bara du kan hjälpa och förändra mitt liv

Ameen

God ! why you made me so simple
With much patience and tolerance
Good people does not understand me
Leaves me lonely in the middle of way
The clever ones surrounds me
Creates problems for me
Please God make my life stable
Only you can help and change my life

Ameen




Bunden vers av Sajid Khan
Läst 256 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-09-22 06:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt.
2014-12-10

  Lollitta VIP
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2014-10-09

  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2014-09-27

  Angel of love
Din text berör inom.
2014-09-26

  anits VIP
Din bön berör mycket
2014-09-23

  Maiah VIP
Innerlig bön
2014-09-22

    ej medlem längre
Berörande detta
2014-09-22

  Fem hjärtan VIP
Berörs av din text!
2014-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Sajid Khan