Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Plötsligt

 

vaknade till blåst och regn

regnet som varade hela

gårdagen såg ut att bli

en regnig dag även

denna dag

 

det blåste så det susade

i spisfläkten

löven dalade till marken

från björken utanför mitt fönster

 

så rätt som det är

blir det ljusare i rummet

när jag tittar ut

ser jag en blå himmel

och en sol som lyser upp

tränger igenom allt det mörka

 

det känns skönt

då jag ska vara hos min

fyrfota vän Alba en stund

då kan vi vara ute och busa

inte sitta inne och se hur regnet

öser ner

 

 

anits 22 september 2014

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-09-22 09:00



Bookmark and Share


  genni VIP
Härligt att det plötsligt kom sol, kram
2014-09-25

  ResenärGenomLivet VIP
Vädret det kan skifta snabbt...man får passa på...
2014-09-24

  Anya VIP
Härligt att du har vovven. Det gör mig glad!
2014-09-24

  aol
Vackert skaldat vännen,
2014-09-24

    ej medlem längre
Trevligt berättat å här har vi haft sol hela dagen, men bara någon plusgrad!
2014-09-22

  ULJO
Fin påminnelse om höstens intåg
2014-09-22

  Lars Hedlin
JA vi hamnade i värsta regnkouset i Stockholm tog över 4 timmar hem när det normalt brukar ta 2 timmar...
2014-09-22

    Dan Myrbeck
Det värsta är nog över i Linköping.
2014-09-22

  Bibbi VIP
Samma här. Solen tittat fram. En fin dag önskar jag Dig!
2014-09-22

    ej medlem längre
Så fint skrivet!
2014-09-22

  Ljusletaren
Plötsligt så händer det ... bra ordat om ljuset/ kram
2014-09-22

  Fem hjärtan VIP
Vad skönt! Här regnar det för fullt och mina hundar vill inte gå ut..:)
2014-09-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP