Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Legobitarna

Yes, vi kan
lära oss
att knyta an
iallafall
lite grann

Yes, jag fann
att det är ganska lite
vi kan
om hur man knyter an
inte så konstigt då
att vi inte kan
knyta an

Om den viktigaste delen
av livet
finns inte så mycket
skrivet
Ett barn som får känna sig
övergivet
kommer att bära
den känslan
inom sig
hela livet

Våra barn
måste ALLTID
känna sig trygga
det är de som
framtiden
kommer att bygga




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-22 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP