Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag tänker jag grubbla mellan klockan 11 0ch 12.


Har skrivit upp på en lapp allt som stör och gnager.
Tänker gå igenom punkt för punkt.
Det är så praktiskt att få alla bekymmer
ur vägen så där i en klump.
Står i alla "självhjälpsböcker" att det är
så man löser livets knutar.
Ja, klockan börjar närma sig 11...
Det är väl bara att kavla upp ärmarna
och börja, få se nu, punkt ett....




Fri vers av Stardust VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-22 10:55



Bookmark and Share


    prima donna
Så härligt humoristiskt!
2014-11-08

  Night Soul Woman
hihi:) Jag känner igen känslan:)
2014-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Stardust
Stardust VIP