Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bilden från google!


Viskar en beröring!

Mättat rum

Tiden stiger runt

 

Tigande ström

Stormigt ljus

 

Spirande ord

Sjunger stramt

 

Gåtors rus

Rullar sen smyger ut

 

Så blir vi eviga

Så blir vi berusat vackra

 

Viskar en beröring

Virila linjer böjs

 

Framför mig lutar

du dig framåt

 

Min stolthet redo

Kom! – Viskar hon i åtrå

 

Som ett pussel passar vi ihop

Vibrerande rytmiskt är rörelsen

 

Jag sjuder sedan värmen

Över hennes barm




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 215 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-09-22 16:44



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härlig hetta...
2014-09-24

  Connie
Ljuvlig, sensuell och berörande vackert!
2014-09-24

  anits VIP
Berörande skaldat!
2014-09-23

  bittemi VIP
Härligt, varmt o vackert
2014-09-23

  AstridElisabet
Väldigt vacker!
2014-09-23

    ej medlem längre
Värmande fint.
2014-09-23

  Angel of love
Sensuellt vackert skrivet.
2014-09-22

    ej medlem längre

Värmande sensuell poesi
2014-09-22

  ULJO
briljant skriftat
2014-09-22

  Teresia Ridell
En dikt som eskalerar i sitt sköna tempo och blir allt sensuellare för varje rad...
2014-09-22

    Erika H
Du skriver åtrå och passion i korta bildrika strofer. Laddade och njutbara. Vackert och mjukt.
2014-09-22

    ej medlem längre
Tycker om dina fina ord här.
2014-09-22

    ej medlem längre
En berörande härlighet!!
2014-09-22

  Ingrid Trolle
Sensuellt och
vackert
2014-09-22

  louisegirl
Härligt sensuellt..
Bra skrivet!
2014-09-22

    Dan Myrbeck
Härligt!
2014-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin