Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/Health Care Archives Re-visited/


M I N I M I - d o s






















minst ett skratt


om dagen,



för att mota


GRÅBEN


från hagen.






(och finner jag


ingen annan att se


och skratta åt,



kollar jag mig själv


i spegeln).




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 257 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-09-22 17:49



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Riktigt härliga ord!
2014-09-23

    ej medlem längre
Härligt befriande text... med självdistans och humor... Även jag håller på att bli en skrattframkallande karikatyr av mig själv:-)
2014-09-22

  Ingrid Trolle
Vilken härlig dikt
och vilket härligt
skratt.
Tack för att jag
får var med!
Utan humor går
det inte att leva
2014-09-22

  Per Rydberg
Gott så!
2014-09-22

  Teresia Ridell
Fyndigt som alltid;)
Ja humor är ju befriande..och att älska sig själv en förutsättning för att må bra..
2014-09-22
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden