Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smart lösningsmedel

Kapacitet för hög teoretisk förmåga
Typ
Öl, vin och sprit
Löste upp kapaciteten en aning
Lösningsmedel frigjorde insiktens oro
Nu är jag abstinent
Det gör inget
Jag är lyckligare




Fri vers (Fri form) av Processor
Läst 221 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-22 18:16



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Kloka ord, ger eftertanke.
2014-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Processor