Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyrkantig cirkel

En fyrkantigt perfekt cirkel uppstod

"Contradictio in Adjecto", viskade den gråa

"Försöker låta smart", stormkokade ett ivrigt ego utan droppande bägare som speglade ett kalejdoskopiskt vackert väsen

Den gråa släppte en banan till bubbelstund

Ingendera hade ännu mognat förbi en stabil fas

Hoppfullt




Fri vers (Fri form) av Processor
Läst 239 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-03 12:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
(x-a)^4+(y-b)^4=r^4
2015-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Processor