Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÅRAR

 

behöver

 

inte falla 

 

enbart

 

när man är lessen

 

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-09-22 20:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Nej, det är inte så dumt med glädjetårar också...fint...
2014-09-24

  Lars Hedlin
Så sant vännen ,) kram
2014-09-23

  Angel of love
Så sanna ord.
2014-09-22

  aol
Så sant bra skriftat vännen,
2014-09-22

  ULJO
Kloka ord på måndagskvällen
2014-09-22

  stig wikman
NEJ .
SÅ SANT .
Dom föll just nu
när jag läste detta ,
och jag är glad.
KRAM M-L.
2014-09-22

    ej medlem längre
Så sant!
2014-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP