Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haiku (kyla)...

 

kyla norrifrån

tar vantarna ur lådan

bitande morgon

 

(c)tk.

 

 




Bunden vers (Haiku) av thyra
Läst 322 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-09-22 21:48



Bookmark and Share


  RitaBrunner
Börjar verkligen bli dags att kolla vante/mössa lådan. Fin haiku!
2014-09-26

  Gunnel Eriksson VIP
Det gick fort med väderomslaget.
Man blir alltid lika överraskad och
vantarna ligger längst ner i lådan.
2014-09-24

  Lars Hedlin
JA jag fick ha mössa på i morse!
2014-09-23
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra