Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heta tomater

I mitt land på ekologiskt vis
Växer kryddor, squash, tomater och potatis
Skördar med vördnad nu denna skatt
Syltar, saftar tar vara på varenda slatt
Tomaterna känns ovanligt heta detta år
Se så fint de på bordet står :)






Fri vers av prima donna
Läst 164 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-23 19:29



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
För denna får du inga tomater kastade på dig ;-) men väl en förtjust liten höjning på ögonbrynet! Och att rimma potatis på detta vis är värt minst en rodnande rädisa...
2014-09-24

  Lars Hedlin
Gott! :)
2014-09-24

    ej medlem längre
Ohh!
2014-09-23
  > Nästa text
< Föregående

prima donna