Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inbjudan

Din hand är så varm

dina mjuka läppar ler

- kom och lägg dig här




Bunden vers (Haiku) av desperado
Läst 448 gånger
Publicerad 2006-04-02 23:07



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Vem kan motstå..ja fast när MIN älskling bjuder in då..om han masar sig till och gör det så här mjukt och varmt nångång!!!
2008-10-01

    Louvisa
Det var en inbjudan det...
jag hoppas att den inbjudne tog dig på orden
och lade sig hos dig

Mycket fin dikt
tonen präglas av de mjuka läpparna
allt blir mjukt, soft
2006-04-05
  > Nästa text
< Föregående

desperado
desperado