Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto, nu är hösten här.


Nu är det gjort!

 

så skönt

nu är det gjort

jag har putsat färdigt

mina fönster

 

jag är inte bra på det

men all sot är borta

den sot

som kom in från

Västmanland

 

den satt hårt den soten

kanske jag skulle

tagit hand om fönstren tidigare

tyvärr fanns inte orken till det

 

det räckte att få rent

allt annat som blev sotigt

just då

 

kliva upp och ner på stegen

det var jobbigt

blir jobbigare för varje gång

jag måste använda den

 

i vår kanske

om jag ber snällt

kanske någon vill hjälpa mig

med fönsterputsning

och byte av gardiner

 

 

anits 23 september 2014




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-09-24 00:13



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2014-09-30

  Michaela Dutius
När fönster tvättats känns allt rent.
Väl beskrivet!
2014-09-29

  Fem hjärtan VIP
Härligt och skönt när det är gjort !
2014-09-25

  Bibbi VIP
Förhoppningsvis får Du den hjälpen i vår.
2014-09-25

  ResenärGenomLivet VIP
Man blir så nöjd och belåten när man är färdig med sitt arbete...härligt...
2014-09-24

  Lars Hedlin
Gott min vän..kram
2014-09-24

  Anya VIP
Åhh så härligt. vad avis jag blir. Nu kan du vara riktigt, riktigt stolt!!!
2014-09-24

    Dan Myrbeck
Tänk att skogsbranden fortfarande har spår lämnade kvar efter sig.
2014-09-24

  Ljusletaren
Nästan klar själv ;.)
Putsade 4 köksfönster på stugan i helgen. Vet att det ibland finns det anställda via kommunen som vissa kan leja för detta jobb och då billigt/ kram
2014-09-24

  Eva Helene VIP
Skön känsla när man har fått sådant gjort! Själv hade jag planer på att putsa några fönster idag, men får nog ägna mig åt något roligare för det regnar så påpassligt.
2014-09-24

  ULJO
Hoppas du får hjälp med vårstädningen. Fin bild till en fin vardagstext. Gläder mig att du delar med dig. Allt gott till dig i natten.
2014-09-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP