Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösthaiku II

De avlövade trädens
öppnade händer
uppbär himlarunden.




Bunden vers (Haiku) av Nitram P
Läst 192 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-24 20:29



Bookmark and Share


  Connie
Mycket fint!
2015-01-04

  O-megalomys
Underbar och klockren!
2014-10-27

  Gunwale VIP
Ja, en vacker tanke!
2014-09-30

  walborg
Naket och vackert - symbolladdat
2014-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P