Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto, tagit i Stockholm 20 maj 2014


I morgon 25 september

i morgon 25 september                                          

då är det dags

för mig

att för andra gången i år

var med på en resa till

Stockholm

 

vi ska gå på en guidad visning

på Hallwylska palatset

efter det blir det lunch

någonstans på Mynttorget

senare på dagen

en guidad visning

på Stockholms slott

 

jag hoppas och önskar

att allt ska gå bra

att jag orkar

förhoppningsvis

går det att sova

lite i bussen

 

anits 24 september 2014




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-09-24 23:36



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härligt...hoppas du får en bra dag...
2014-09-25

    Dan Myrbeck
De låter mycket intressant och trevligt. Härlig Stockholmsbild.
2014-09-25

  Lars Hedlin
Mycket fint och trevligt ;)
2014-09-25

    ej medlem längre
Ha så trevligt, själv är jag inte så road av resor annat än i fantasin!
2014-09-25

  Fem hjärtan VIP
Önskar dig en trevlig resa!
2014-09-25

  Bibbi VIP
Lycka till!
2014-09-25

    ej medlem längre
Å, va trevligt! Ha det så trevligt. Jag har just sänt min tidning till Kungen!
2014-09-25

  genni VIP
Vad trevligt och vilken fin bild du tagit!


2014-09-25

  Eliza-69
Låter trevligt, trevlig resa
2014-09-24
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP