Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla Imam

som balanskonstnärer

går vi på lina

mellan himmel och helvete


så snälla Imam

hota oss inte så mycket

med elden

vi tappar koncentrationen


Dina ord osar svavel

men vi vill känna doften

av paradiset

om vi ska orka oss igenom

denna långa vandring


så fyll Guds hus

med denna underbara lockelse


annars brinner vi upp

av fruktan












Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-25 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP