Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen

Johnny

de trasiga kropparna

och vår sorg

ligger lastade på tågvagnar


rälsen bågnar

av under dess tyngd


Maktlös

står jag

och ser på

medan vagn

efter vagn

rullar genom natten


Guds nåd

krossade ett fönster

och kastade ut oss

I tomma intet


Blåslagna

kravlade vi upp

och började gå tillbaka

medan tåget försvann I fjärran


Min vän

lyssna inte på vad de säger:


att det inte finns något hopp







Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-25 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP