Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÅGON SOM DU ÄLSKADE....

När du var liten så var du glad och du hade någon som brydde sig om dig.
Men denna någon blev din fiende någon som du hatar.
Han tog något som var ditt och inget blev som förr , den som du älskade mest blev nu den som för dig är pest.
Du vill ej att någon skall veta för du skämms för det som han gjort mot dig.
Det känns som att du gjort nåt dumt. Det känns som att alla kommer att fly från dig för det som han gjort mot dig.
Han kommer varje natt för att ta något som du inte vill du gråter, du skriker och du skakar du gör allt för att han ska gå. Men han säger bara jag gillar dig lugna dig allt ska bli bra.
Han går men du gråter och känner dig smutsig och äcklig du ligger där tills du somnar men du drömmer bara om att allt händer i gen och i gen .
En dag du möter kärlek någon säger att den älskar dig.Men den får inte röra dig.
Den vill ge dig äkta kärlek men en sån kärlek kallas tårar smärta och rädsla för dig.
När den som du älskar rör dig du skakar och gråter tysta tårar fast du älskar denna någon. //




Fri vers av Martina2
Läst 530 gånger
Publicerad 2004-08-31 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martina2